Значення англ. мови в сучасному свiтi

В світі існує безліч країн, а мов, якими розмовляють їх жителі, ще більше. Як же населенню Землі зрозуміти один одного? Для цього існують міжнародні мови, які і дають змогу всім нам спілкуватися, незалежно від національності та місця проживання. Однією з міжнародних мов є англійська. Значення англійської мови в сучасному світі важко переоцінити. Адже не можна не зважати на вибір більше 1 мільярда людей, які її використовують. І якщо для половини з них вона є рідною, то близько 600 мільйонів вибрали саме її як іноземну.

 

Яку ж роль в нашому житті зараз відіграє англійська мова? В цілому, політичне, економічне, наукове, спортивне життя всього світу «протікає» англійською мовою. Всілякі саміти і зустрічі глав держав, підписання указів, дебати – все це проводиться англійською мовою. Міжнародна торгівля, робота банківської системи, діяльність транспортної системи здійснюється англійською мовою. Міжнародні конференції, вивчення світового досвіду та обмін інформацією відбувається лише з використанням англійської мови. Та що там говорити – олімпійські ігри і всілякі змагання між країнами вибрали офіційною мовою саме англійську. Ми ще не враховували кіноіндустрію та музичний олімп. Фільми американського виробництва міцно увійшли в наше життя, а будь-який поп-виконавець вважає престижним заспівати не менше однієї пісні англійською мовою.

Значення англійської мови в сучасному світі настільки велике, що її знання не є розкішшю. Її вчать скрізь: у школах, університетах, на курсах. Будь-яка освічена людина просто зобов'язана володіти англійською мовою, тому що саме вона є ключем до подальшої самоосвіти та самовдосконалення. Хочете подорожувати і не відчувати себе білою вороною, а вільно спілкуватися з людьми різних національностей? Хочете стати студентом закордонного університету? Хочете престижну роботу з просуванням по кар'єрних сходах? А, може, ви бажаєте працювати закордоном? Порада одна – вивчайте англійську мову!!!

Знання англійської мови в сучасному світі є своєрідним вікном у світ. Володіючи цією мовою міжнародного спілкування, ви зможете досягти поставлених цілей за допомогою нових можливостей. І ви обов'язково зрозумієте, що значення англійської мови не перебільшено.
Додати пораду

Англійська – мова міжнародного спілкування

Не дивлячись на те, що сьогодні в світі існують десятки тисяч різноманітних мов, однією із найбільш пріоритетних для вивчення вважається англійська. Волдіння цієї мовою може суттєво покращити ваше житя. Адже англійська признана міжнародною мовою і може допомогти вам, як на роботі, так і на відпочинку. І в який би куточок світу ви не потрапили, володіючи саме цією мовою, ви зможете з легкістю заселитися в готель, дізнатись якусь потрібну вам інформацію і можливо, навіть не потрапити в якусь халепу. Ви спокійно зможете подорожувати, отримувати доступ до нової та цікавої інформації, знайти нових друзів закордоном та спілкуватися з ними на рівних.

В нинішній час англійську можна з упевненістю назвати мовою спілкування. Майже всі міжнародні спортивні змагання та конкурси проводяться саме на цій мові. Тому якщо ви хочете покращити свій інтелектуальний розвиток чи, можливо, знайти нову, цікаву та престижну роботу – починайте вивчати англійську мову. Сьогодні існує безліч спеціальних шкіл та курсів. Наприклад, native-english.com.ua/individualnoe-obuchenie.

Тоді ви зможете з легкістю читати художню англійську літературу мовою оригіналу, слухати іноземну музику та переглядати фільми без перекладу. Можливо, вас лякають труднощі з вивченням іноземної мови. Та фахівці запевняють, що це не складно. Навіть «з нуля». Краще, якщо ви будете займатись навчанням з носієм мови, яку хочете освоїти. Тоді вам буде легше засвоїти вимову, інтонацію та граматику. І все це вам не принесе нездоланних труднощів. Декому легше займатись в групі. Хтось - легше засвоює інформацію, навчаючись з репетитором індивідуально. Зараз існує безліч спеціальних методик, курсів та учбової літератури, яка може допомогти вам у навчанні.

І наостанок. Найважливішою причиною складовою у бідь-якій справі являється мотивація. В тому числі, це стосується і вивчення іноземної мови. І чим більше ви знайдете аргументів на її користь, тим краще.

Комментарии